onsdag 31. desember 2008

2008 på vei mot 2009.

Så var nyttårsaften her. Dette året har gått så utrolig fort, skjønner ikke helt hvor tiden har blitt av. Jeg syns nyttårsaften er en litt vemodig og trist dag. Et år har gått og det er ferdig. Det kommer ikke tilbake igjen. Jeg liker å ha en rolig feiring av nyttår. Med en koselig middag med enten venner eller familien. Jeg syns at nyttårsaften er en dag hvor det både er tid for ettertanke og framtids drømmer. Ettertanke om hvordan det siste året har vært, alt som man har opplevd på både godt og vondt. Framtids drømmer om hva man ønsker seg for det kommende året.Jeg vil ønske dere alle et riktig godt nytt år!

Håper dere alle får en fin og koselig

feiring med dine kjære :)

tirsdag 30. desember 2008

Bilde av min mormor.

Dette er min kjære mormor. Bildet henger i stua hos oss. Et utrolig fint bilde syns jeg.
Det er egentlig en kullstift tegning som jeg har fått kopiert over på et stort lerret bilde. Samme metode som det er gjort med bilde av Magnus og meg.
Ble utrolig fornøyd med hvordan det ble til slutt. Syns det er en stilig og fin måte å ha bilder på. Noen ganger blir bildene finest uten ramme rundt syns jeg, så da er dette perfekt!

5 ting jeg ikke ønsket meg til jul


Jeg har blitt utfordret av Frøken Englefjes med denne lille saken her...
5 ting jeg ikke ønsker meg til jul, litt for sent tild et så da gjør jeg som Frøken Englefjes og forandrer det til 5 ting jeg ikke ønsket meg og heller ikke fikk.
1. Utstyr til bilen min. Siden jeg kommer fra en bilgal familie, så kan man både ønske seg og få bil utstyr. Min bror har fått det flere ganger. Men for to år siden så ønsket jeg meg piggdekk, og det fikk jeg da :) Var veldig praktisk å få det da, for jeg hadde bare sommerdekk!
2. Rød lakk veske!!!! Tro meg, jeg har fått en liten skulderveske i rød lakk av min farmor før. Så ut som jeg skulle på jobb i skippergata!! IIIIKKK!! Ikke fin!! :(
3. Sengetøy med søtt blomstrete motiv på. Jeg vil velge mitt sengetøy selv, samme med håndklær. Folk har så forskjellige smak, så det skal litt til å treffe der.
4. Gavekort på handlesenter.
5. Dyr. Vil veldig gjerne ha katt, men er sterkt imot at dyr gis bort i gave!!!!
Jeg utfordrer videre Cathrine - My so called life, Livy i Livys lille hverdagsblog og Sissy i Sissys Hus :)

søndag 28. desember 2008

Sunt nam.

Nå begynner jeg å bli ganske lei av alt som smaker av sukker og fett, så defor ble frokosten idag ganske sunn, nemlig to mange og fire kiwi! Kjempegodt! :) Mango

Kiwi.

Ser godt ut ikkesant?!?!?

lørdag 27. desember 2008

En kveld i romjula

Her i huset har jeg også begynt å hangle litt i formen. Så jeg var bare et par timer i 30 års laget.
Kom tidligere og stelte istand, bærte stoler, dekka bord og fikk lagd ferdig maten.

Nå er jeg hjemme igjen og nå har vi satt på Madagaskar. En utrolig morsom anismasjonsfilm! :D
Jeg ler og jeg ler! Anbefales for alle som har lyst til å le!

3.juledag

Idag har vi vært ute å byttet en julegave og kjøpt den berømmelige 30 års gaven som jeg ikke klarte å finne ut av hva jeg skulle kjøpe. Men nå er den i hus og klar for å gis bort i kveld.

Vi har også vært innom Kid som hadde 50% på ganske mye, så da ble det fire nye håndkler på oss. To store bade håndkler i lyseblå og to hånd håndkler i mørkeblå.Nå er vi vel hjemme igjen og slapper av, Morten har fått influensa så det er vel bare et spørsmål om tid før jeg også blir syk :( Magnus har vært syk, så det er nok han som har smitta Morten.
Vi skal i 30 - års lag i kveld, men siden Morten er syk, så blir det nok bare meg som går.
Har sagt ja til å komme en time tidligere å varme opp maten, dekke bord, lage salat, koke ris og ta imot gjestene siden det er en suprise party. Skal jeg være helt ærlig så skulle jeg ønske at det var imorgen istedet for idag... er en smule trøtt og uopplagt :/
Men det blir nok hyggelig og jeg får heller kaste inn håndkle litt tidligere.

Vår baby

Hihi!!
Cathrine tipset meg om en side hvor vi kan se hvordan vårt barn kommer til å se ut.
Og her er resultatet! Litt søt syns nå jeg, men en mor syns vel alltid det ;)

Prøv på http://www.vw.com/vwhype/babymaker/en/us/

fredag 26. desember 2008

Gaver

I år fikk jeg så utrolig mye fint til jul :)
Syns jeg ikke gjorde annet enn å pakke opp jeg og at alle satt bare å fulgte med hva jeg fikk.

Cookies in a jar fra min kjære kusine.
Utrolig morsomt og dekorativt laget. Alle ingrediensene til havre cookies. Bare å blande sammen og tilsette egg og melk, og voila!!Kjempefine pulsvanter som min kjære kjære tante har laget all by her self!
Med egen logo og greier!Syns de var kjempefine og så utrolig gode å ha på seg!Deilige body lotion fra L`Occitane og duftlys til badet.
Gleder meg til å ta de i bruk :)


Fra min kjære fikk jeg gavekort på spa behandling!

Gleder meg så utrolig mye til tre timer med dulling og dalling! :)Fra kjære søte vakre Cathrine fikk jeg godt namme nam! Og det var bare såååå godt også!
Blitt helt godte moms på biscottiene! :)


Jeg fikk også et par kjempefine varme og super gode votter! Tusen hjertlig takk søte deg!
Har brukt de i dag og de var så gode å bruke. Passet perfekt til meg som er kronisk kald
på hendene.


Av mamma og pappa fikk jeg et sengeteppe fra Lexington. Kjempefint! I love it! :)


Av faren og stemoren til Morten fikk vi et kjempefint pels pledd (no worries, det er ikke ekte pels!) og det passet så bra til sofaen våres! Og det mest komiske er at jeg har snakket om sånn pledd i flere måneder nå! :) Så mykt, varmt og godt!
Jeg fikk også et fint bilde av Magnus. Et bilde av han og meg som er tatt i sommer.
Skulle til å ta bilde av det også å få lagt det ut, men da var det ikke mer batteri på kameraet mitt, så det får jeg legge ut bilde av imorgen. Stay tooned in!

tirsdag 23. desember 2008

Juleferie :)

Da har det endelig blitt juleferie på meg også, og godt var det :)
I går jobbet jeg overtid for å bli ferdig med alt som måtte være ferdig føre jul og siden jeg ikke skal på jobb igjen føre 5.januar så var det enda viktigere å være helt à jour.
Så idag var det siste innsats på jobb. Og jeg ble helt ferdig, puh!!

Innimellom alt stresset idag så fikk jeg sniket meg ut i en liten halvtime og gikk opp i blomsterhallen for å kjøpe med meg tulipaner hjem.

Vi er så heldig at vi har muligheten til å kjøpe blomster fra blomstergrossister og det er jo så mye fint og så mye å velge i. Blomster og planter så langt øyet kan se.

Tok noen bilder med mobilen for å gi et lite inntrykk

Såååå mye fint å velge i. Jeg endte opp med 70 tulipaner, 35 røde og 35 hvite.
Ha en fin lille julaften alle sammen!
Husk Grevinnen og hovmesteren i kveld da :)

mandag 22. desember 2008

Fruktkurv

Jeg har lagd fruktkurv! Vi trengte en siste liten julegave / julehilsen til et vennepar, og når vi ikke klarte å finne ut hva vi skulle kjøpe, så lagde jeg heller en fruktkurv og gir den.
Oppi har jeg lagt ananas, melon, kiwi, klementiner, appelsin, jordbær, sharon, physalis, passionfrukt, druer, rambutan, litchi, grapefrukt og en flaske vin og gløgg!

Håper det faller i smak! :)

søndag 21. desember 2008

Juletre

I kveld har jeg og min kjære vært på middag hos mine foreldre, og i tradisjonens tro så pyntet jeg juletreet der. I fjor så hadde mamma kjøpt furu, et mindre pent tre syns jeg. Det var så glisent mellom grenene så det så ut som snipp og snapp hadde herja der med pluto stående under. Så i år ble det edelgran, mye bedre :)
Ble rimelig fornøyd med resultatet jeg, ikke for mye og ikke for lite pynt.
Nå mangler det bare noen pakker under treet.
Tenk at det bare er tre dager igjen til julaften! Skjønner ikke hvor 2008 har blitt av jeg!

Julegave fra jobben


Hvert år så pleier vi på jobben å få en ganske så fin og bra julegave.
Og i år var det intet unntak :)

I posene i år så var det: 1 kalenderbok i skinn, 1 helside laks, 1 boks organsik fair trade te fra Sri Lanka, 1 flaske vin, 1 flaske Bache Gabrielsen cognac, 1 flaske akevitt, juleskinke, elgpølse, kalkunskinke, julesylte, ovnsbakt pàte, edamer ost fra Holland, snadderskinke,


parisersnabbpølse med cognac, ostetrekant, 1 boks pepperkaker, belgisk sjokolade, belgisk vaffelkjeks med sjokolade, 4 poser nøtter og julekaffe.
Så her i huset har vi nok det meste vi trenger til jul :)
lørdag 20. desember 2008

Søte små fisk
Uforskammet stjålet fra Cathrine - My so called life.

fredag 19. desember 2008

Fredagskaos!

Siste fredag føre jule er det alltid kaos på jobben. Masse å gjøre, kunder som kommer innom, gaver som skal fordeles både til ansatte og kunder og ikke minst den tradisjonelle julelunsjen.

Det er jeg som er så "heldig" å ha ansvar for julelunsjen, så i år var jeg tidlig ute og bestilte mat for en måned siden. Da jeg kom på jobb idag så stod maten der, men det var ikke det jeg hadde bestilt! Så da begynte timen med telefoner fram og tilbake til det firmaet jeg hadde bestilt hos. De innrømmet at det var feil, men kunne ikke gjøre noe med det! Men når jeg til slutt ble så sint og nesten skreik inn i telefonen "med så dårlig kundebehandling kan du stryke oss fra kundelista og jeg skal også sørge for at de jeg kjenner ikke bestiller noe fra dere"! også la på røret i en ikke hyggelig tone. Etter ti minutter ringte de tilbake, og beklaget at de hadde gjort feil, og sa at de kom med riktig i løpet av en time. Ergo - sak nr.1 løst!

Etter endt lunsj så stod pakking av gaver for tur! Så kontoret mitt har sett ut som et pakkeske landskap!


En salig blanding av rødvin, cognac, gløgg, konfekt, kalendere, nøtter og julekort.

Og innimellom alt dette skal jeg også prøve å gjøre min hovedjobb og bli mest mulig a jour så jeg kan ta juleferie med god samvittighet.

Så nå har jeg en dundrende hodepine, skuldrene er stive som metall og telefonene ringer ustanselig samtidig med at alle finner veien inn til mitt kontor for å spørre om noe eller be om hjelp. Så jeg skulle ønske at jeg kunne ha en rolig og avslappende kveld på sofaen, men det skjer ikke i kveld. Vi skal på gløggparty hos noen venner. Hyggelig det, men jeg kjenner at det ikke blir sene kvelden på meg.

Så nå har jeg tatt to paracet og holder ut de to siste timene her nå!

Favoritt mascara.

Dette er absloutt den beste mascaraen syns jeg. Kanebo, 38 grader. Det fine med denne er at du må vaske ansiktet i vann som holder minst 38 grader for at mascaraen skal vaskes av. Så denne er så god som vannfast i hverdagen, og det trenger jeg! Alle andre jeg har prøvd ender med at jeg går rundt å ser ut som en panda bjørn, og det er ikke akkurat pent!

torsdag 18. desember 2008

31 ting.

1. Hvor er din mobil? - Ved siden av tastaturet på arbeidspulten min.
2. Din kjæreste? - Den beste!
3. Ditt hår? - Nå brunt, men egentlig er jeg blond.
4. Din mor? - Omtenksom, hjelpsom og alltid der.
5. Din far? - Workaholic.
6. Din favoritt ting? - Dr.Lipp leppomade! Kronisk avhengig dessverre.
7. Hva drømte du om i natt? - Drømte ingenting, sov som en sten :)
8. Hva drikker du helst? - Cola zero.
9. Drømmebil? - Ford Kuga.
10. Hvilket rom er du i nå? - Kontoret mitt på jobben.
11. Din eks? - Ikke noe for meg nei.
12. Din største skrekk? - At de nære og kjære blir borte.
13. Hva vil du være om ti år? - En gift mamma.
14. Hvem var du sammen med i går kveld? - Kjæresten min.
15. Hva er du ikke? - For øyeblikket våken nok til å være på jobb.
16. Det siste du gjorde? - Sjekket mailen min.
17. Hva har du på deg? - Jeans, svart genser og joggesko.
18. Din favorittbok? - "Nattradioen"
19. Det siste du spiste? - To brødskiver med brunost, frokost er jo dagens viktigste måltid!
20. Ditt liv? - Har det skjedd mye i på både godt og vondt, og alt har jeg lært noe av.
21. Ditt humør? - For det meste blid og glad.
22. Dine beste venner? - opptatt av seg selv.
23. Hva tenker du på nå? At det et tre dager til jeg skal ha ferie, og at jeg må finne en 30-års gave føre den tid! Men hva?????
24. Din bil? - 3.serie compact.
25. Hva gjør du akkurat nå? - Skriver, drikker te og stirrer ut på regnværet. Vil ha snø!!
26. Din sommer? - Opplevelsesrik på nye måter, med mange fine turer på to hjul.
27. Sivilstatus? - Samboer.
28. Hva er på tv nå? - Sikkert frokost tv siden klokka er 09.22.
29. Når lo du sist? - I går kveld.
30. Når gråt du sist? - På mandag.
31. Skole? - Jeg vurderer saken.


Lyst til å lage din egen liste? Som det heter seg i reklamen, DO IT!!

onsdag 17. desember 2008

Max Manus

Nå har jeg bestilt kino billetter til filmen Max Manus.
Gleder meg til å se den filmen, tror den er veldig bra lagd.
Så på lørdag blir det kino på oss :)

Jeg vil tilbake!!!!


ÅÅÅÅ!!! Jeg vil tilbake hit!! Til Egypt og Hurghada.
Vi var på to ukers ferie her i september og det er den mest deilige ferien jeg noen
gang har hatt! Sol, varme (40 grader), lange strender, varmt vann (28 grader), god mat, null bekymringer og bare fred og ro.
Så nå som regner treffer vinduet hardt og brutalt og livet ikke akkurat smiler til meg for tiden, så lengter jeg tilbake til to problemfrie uker.....
Alle bilder er fra ving.no
Blog Widget by LinkWithin